Információ

Vásárlási feltételek

Faiskolánk kis-, és nagykereskedelmi tevékenységet egyaránt folytat. Díszfaiskolánkban kertépítők, kertészeti árudák, faiskolák, önkormányzatok és magánszemélyek egyaránt vásárolhatnak.

FAQ

Célunk meglévő és leendő ügyfeleink elégedettsége! Családi vállalkozásunk hosszú évek óta azon dolgozik, hogy a lehető legjobb minőségű díszfaiskolai terméket nyújtsa. Közel 25 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk a dísznövények termesztésével kapcsolatban.

Megrendeléseiket e-mail-en fogadjuk, melyeket minden esetben írásban visszaigazolunk. Mennyiségi és minőségi átvétel a telephelyünkön történik a növények felrakodása előtt. A szállításról minden esetben a vevő gondoskodik, faiskolánk nem vállal szállítást. Fizetés az áru átvételekor készpénzben, illetve előzetes egyeztetés alapján banki átutalással történik. A viszonteladókra a mindenkor érvényben lévő nagykereskedelmi árjegyzék vonatkozik.

A magánszemélyekre a mindenkor érvényben lévő kiskereskedelmi árjegyzék vonatkozik. Kizárólag személyesen faiskolánkban lehet vásárolni, csomagküldéssel nem foglalkozunk.

Kérdése lenne? Kérem forduljon felénk bizalommal!

Email-ben, telefonon vagy akár személyesen. Célunk a Vásárlóink elégedettsége!

Elérhetőségeink

Ha bármi kérdése adódna kérem tegye fel nekünk. Készséggel állunk az Önök rendelkezésére.

Kérdés vagy rendelés esetén az alábbi elérhetőségeken, vagy a kapcsolat menüponton veheti fel velünk a kapcsolatot.